Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, June 01, 2012

Ultraman kejam


Aku sekarang tengah mengumpul dan mencari semula koleksi-koleksi superhero era-era 80,90 an macam ultraman, gaban, kamen rider, flashman. Yelah sekarang ni zaman dah berubah, dah takde lagi dah superhero-superhero macamni. kalau ada pun versi baru! versi baru tak best! hehe. nak juga yang lama, bila tengok balik, teringat kenangan masa kecik-kecik dulu. Dalam membelek-belek video ultraman ni, terjumpa lak video ni, haha, ni ultraman versi bila ni? tak pernah nampak pun? haha

Biasa ultraman akan menghadap raksasa yang ganas dan kejam brutal gila! comfirm akan buat pukulan balik bila di pukul oleh ultraman, tapi dalam video siak ni pula, raksasa kena buli dengan 4 superwira ultraman tanpa melawan. hahaha, Sampai kena koyak baju pula tu! hahaha, siap ada ultra baby lagi tu. haha, persoalannya disini, Apa function si SUMO JAPAN tu? hahaha..kenapa dia perlu ada dalam video ni? haha. siap kena angkat terbang masa ending lagi. hahaha. memang pui

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi