Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, May 03, 2012

Bakat terpendam

Aku tak sangka yang aku rupa-rupanya terer memasak, bukan setakat Nasi goreng pataya, kampung dan paprik, asam pedas dengan sayur masak ape jenis pun boleh,  hebat kan aku!...haha

Andai aku diberi peluang untuk menjawab soalan orang-orang yang bertanyakan soalan seperti Apakah Cita-Cita Awak? Comfirm aku akan menjawab Tukang Masak atau Chef la weh! haha


Best dapat tolong Wife masak eh, dan pernah ada cita-cita nak buka warung atau restoran disebabkan kehebatan aku dalam mengendalikan dapur!. haha.

sayur

Persoalannya disini, orang lelaki memang lagi terer memasak dari orang perempuan eh? bukan setakat kemampuan membawa kereta di jalan raya menggunakan sebelah tangan, melepak di warung kopi atau menonton TV sila panggung, tapi hebat di dapur! itulah orang lelaki. kehkehkeh

2 comments:

  1. Memasak memang best.....kena belajar semua, tak lah asyik nak tunggu orang rumah je yang buat...

    ReplyDelete
  2. bukan nak puji apa la. tp mmg rata2 chef terbaek mmg LELAKI pon. respect baq hang lelaki teror masak nih :D

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.