Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, May 29, 2012

Bengang! Weh

Peh! Jobs dah setel, tapi bila tang payment macam sual. paling lembap macam siput. tak fair la, kalau nak cepat, sama-sama cepat la, aku tak faham la dengan manusia jenis ape ni weh. langsung tak menjaga hati vendor macam aku ni. nak cepat aku dah kasi yang terbaik! nak ubah, dah kasi ubah 18 kali, tapi kenapa? kenapa? kenapa? bila gua sms atau call minta payment terus tak reply, buat dek je. aku tak marah, cuma nakkan penjelasan je kenapa dan apakah status payment aku! tu je, sekurang-kurangnya kau angkat panggilan dan jawab SMS aku, nampak macam kau jujur dan gentle bro!  Apelah salahnya angkat telefon kan,kan,kan, cakap baik baik contoh macam ni, " bro, tang payment ko ni, kewangan kata tunggu lagi 18 tahun, lagi! sebab diorang masih belum proses ".
 
hahhhhhh, kan senang macam ni, lagi 18 tahun!. so, aku tunggulah lagi 18 tahun lagi, baru dapat RM 600.00 hengget, bukan 6K pun, ratus-ratus je. itupun tunggu 18 tahun, kalau billion-trilion2x, hahaha, 18 tahun korang kalikan dengan 10 la gamaknya. Memang 'habis madu, sepah dibuang' weh! alahai lahai hai hai, aku punyalah tak tidur siang dan malam semata-mata nak siapkan jobs design tu, dan hasilnya client dan company puas hati! bila tang payment....grrrrrrrrrrrrrr! aku nak tukar tayar kereta ni,.grrrr.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.