Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, May 29, 2012

GOLF

Tenis, badminton, sepak takraw, hantu galah, bola sepak dan futsal semua permainan tu aku main dan boleh! hehe , kalau ada orang ajak memang aku join. Boleh dikatakan memang dalam seminggu, 3 kali  aku akan bersama kawan-kawan bersukan sakan main badmiinton ataupun futsal, emm mancing tuh sejenis sukan tak? sebab mancing setiap ahad. haha

Dan dalam banyak-banyak sukan yang aku list kan kat atas tu, sukan yang nampak macam fresh dan comfirm penat dan baru berjinak-jinak adalah tenis. susah betul eh main tenis ni. haha, dah kerja kat bandar, sekali sekala kenalah tukar selera, cuba sukan bandar pula! hehe

Bila sebut pasal sukan bandar (sukan orang kaya) ni, dan dari dulu memang tak terlintas pun aku nak main, langsung takde feel ialah GOLF! maintenance tinggi! entah macamana la, aku boleh terjebak dengan sukan GOLF ni, dalam diam-diam dah ada GOLF SET! haha.

Buat masa ni belum try lagi, cuma kumpulkan peralatan nye dulu. hehe, kalau korang pun 'kaki menebas' juga, jom kita main golf!  bukan maya ok, tapi real ! takde geng la.  haha.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.