Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, May 10, 2012

Jozan FC

JOZAN

Yehaa! dapat baju dah wei, untuk pengetahuan korang semua, johan pun dah pakai design baru T-Shirt roundneck official ni, so? korang diluar sana yang menyokong Jozan dan mahu mendaftar, sila PM di FB saya http://www.facebook.com/safirulamar atau email saya di safirulamar@gmail.com nama penuh, no KP, no telefon serta alamat surat menyurat korang. saya akan forward borang keahlian dan sila isi. Apa benefit yang korang akan dapat jika menyertai Jozanners ni? 

First, korang dapat ramai member-member  baru didalam jozanners ni, korang boleh berkongsi maklumat isu isu semasa hiburan, pasal jozan dll, suai kenal dan macam macam lagi, kedua, jika penyertaan di peringkat negeri agak memuaskan dan ramai, berkemungkinan kita akan buat gathering bersama jozanners dan crew serta berberapa program riadah, boleh invite johan dan zizan sekali, Fan Club yang mendaftar secara rasmi dengan peminat biasa yang tidak mendaftar lain keistimewaannya, untuk mendaftar keahlian korang hanya perlu membayar RM 30.00 dimana korang akan dapat secara automatik keahlian jozanners secara rasmi, dapat free t-shirt dan sijil pendaftaran pertubuhan jozanners FC. jika ada lain-lain goodies, insyaallah saya akan beritahu, semuanya terpulang pada jozan fc crew la.

Jika korang anak melaka, hah, apelagi pergi ke facebook rasmi http://www.facebook.com/jozannersmelaka. apa tunggu lagi.jom sertai kami. haha, kalau korang anak melaka memang dialu-alukan, kalau bukan IC 04, haha, sila rujuk jozanners di negeri masing-masing. ada faham. haha.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.