Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Thursday, May 10, 2012

Nama haiwan..

Hai kenapalah nickname kawan-kawan aku nama binatang liar dan serangga ni?.  ada kucing, ada katak, ada belalang, ada 'ceng' sebab apa, sebabnya cengkerik! pui! nama mak bapak kasi memang dah cukup sedap, tapi bila panggil dengan nama-nama tak sepatutnya dipakai oleh seorang manusia! haha

dah tu bila panggil, ada respon lak tu...! haha..masalahnya disini, bila asyik panggil kawan-kawan guna nickname tu je, sampaikan terlupa nama sebenar member! peh! bila pergi rumah member yang nickname dia belalang, lepas tu mak dia plak yg keluar tanya kita cari siapa? emm aku termenung jap..emm...emm...nak cari belalang makcik....haha...adoyai. memang puii ar..! haha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi