Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Sunday, May 20, 2012

Tudung

Orang perempuan sekarang beli sehelai tudung sampai RM 200 hinggit pun ada, macam macam bentuk ada tudung bawal la, tudung ombak rindu la, tudung yuna la, semua tu tak mencerminkan keayuan beb, serius. ada pula tudung yang terjungkit macam bonggol unta pun ada. tapi yang paling best bagi aku la, tudung fesyen lama macam kat bawah ni. ala yang pakai cucuk pin-pin tu, dan yang penting tutup aurat.


Aku pernah jalan jalan kat car boot sale , ada orang jual tudung 5 helai Rm 10.00, aku tengok nice la, kalau pakai comfirm menarik dan nampak old-school, ala fesyen tudung lama macam gambar kat atas tu. sikit lebih kurang la. era 90 an punya tudung guna jarum untuk klip.  Sekarang ni macam-macam jenis, ada yang terus sarung je..wow!  dan daripada korang pakai tudung moden yang mahal-mahal ni baik korang pakai tudung fesyen macam bawah ni je. biar tudung apa pun asalkan kena padan dengan diri kita dan tutup aurat. itu yang penting. haha

haha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi