Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Friday, June 08, 2012

Dilarang Masuk

Haha..tadi pergi ke pejabat kawan di MITC, saje je datang tengok2x kawasan. hehe , bila masuk pejabat dia je, ada sehelai kertas ditampal di bahagian dalam belakang pintu utama. haha

Kalau sesiapa yang masuk lalu lalang kat area ni. comfirm takdelah lagi buat perangai loghat bizi sangat tu sambil membawa dokumen, nak bawa kertas atau apa2x pun segan....hahahaha

haha. idea yang bagus.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi