Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Saturday, June 30, 2012

Tak faham!!

Bila buat kerja 'ikhlas' semua tak sanggup nak buat, kalau buat pun bukan sepenuh masa, cuma curi--curi masa terluang untuk commit. Yelah, bukan ada gaji pun.

Buat pertubuhan komuniti Fan Club , nak tarik penyertaan orang ramai untuk join, tapi bila call atau mesej, tak angkat ! mesej tak jawab! kalau jawab pun tak sungguh-sungguh! kalau mesej bulan 1, belum tentu dia reply bulan 7, walaupun ASAP! apa dia ingat aku nak sangat ke pegang jawatan ni. banyak lagi benda yang aku nak buat dari aku fikirkan hal-hal remeh temeh ni, buang masa je.




Buat sesuatu benda dalam komuniti ini, semua nak kena endorse orang kuat! kalau tak endorse karang, dikatanya kita tunjuk pandai!

p/s : kadang-kadang aku tak faham la dengan sesetengah orang yang bila call/mesej tak jawab. apa susah sangat ke nak reply walaupun lambat, kalau mesej tak jawab tu, mungkin kita fahamlah dia takde kredit, so, inisiatif kita, cuba juga call! tak angkat! kalau tak suka orang call atau mesej, jangan offer jadi orang kuat/penting fan club! habis cerita!!bagi/promote nombor telefon kat orang ramai, lepas tu buat hal macamni. too much! haha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.