Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, June 27, 2012

Pernah tak terjadi pada korang?


Pernah tak terjadi pada korang?

haha...pernah tak perkara seperti diatas terjadi pada korang? haha..aku selalu kena,

Ada sekali tu, aku hantar teks mesej kepada seorang member berbunyi lebih kurang macamni la, " Beb nak tanya,  haritu ko cakap lambchop sedap makan kat mana eh, aku dah lupa la , saje je nak try, dah lama tak makan, tolong eh,, please reply ASAP, otw ni nak gerak. ko tak keluar ke?" haha...member reply 'tak'. memang sual. haha.

1 comment:

  1. member lelaki mmg jenis gitu. soalan yg paling last tu je dorang jwp. hahaha adehh

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.