Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Tuesday, July 17, 2012

BAIK KE??

BAIK KE??
Amboi, siapa la yang buat statement macamnni. mentang mentang la diorang buncit. 

Aku tahulah aku slim dan baik pun tak, jahat pun tak. so, tengah-tengah. haha dan bila aku view komen di laman sosial berkenaan, ramai yang kata itu adalah fakta dan yang menentang pun ramai. haha.  tapi ye ke fakta? mungkin yang menyokong tu, comfirm laki dia BUNCIT!  haha

Subjektif! aku just nak ingatkan, ini statement syok sendiri je, main-main, sekadar nak naikkan moral para-para lelaki yang buncit je. semuannya terpulang kepada hati, akhlak dan tingkahlaku. 

Kebaikan seseorang bukan dinilai dari berapa buncitnya perut, okay, kalau buncit tapi perangai macam musibat pun tak guna. Nampak sangat Statement dekat gambar diatas dibuat oleh budak yang tak matang. hehe.


Yang kelakarnya, ada 2-3 komen yang kata, "laki dia kurus, tapi baik. so , macamana tu? ini auta je ni!" marah nampak samiah. haha

Macamana nak buncit eh? haha

1 comment:

  1. no comment, sbb lki aku buncit jga. hahaaaa

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.