Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Monday, July 09, 2012

Batuk Over

batuk

Kerja kat IT Department ni dahlah stress, nak menghadap coding, sistem problem, video projek, design lagi, buat paper projek lagi, kena marah dengan bos lagi.

Talipon pula tak pernah nye senyap! staff jabatan pula asyik buka lagu untuk dia-najwa latif. argghhh stress, stresss.

Ada seorang mamat dari department sebelah ni (jiran), batuk over! perlahan-lahan batuk tak boleh ke?  Ape ko ingat aku kerja nak dengar batuk ko je ke? pui


Bawa la tuala siak, satu hari tak dengar batuk ko tak sah! kalau batuk biasa takpe juga, ini batuk kuang hajo punya. jangan sampai aku baling dengan pc desktop ni kang. haha

2 comments:

  1. orang batuk ko kisah, ko bersin ko tak amik kisah plak...phui...lagu tamil nadhu ko buka takde hal pon.alahai sathianathan

    ReplyDelete
  2. bersin, seminggu sekali. kalau dah terbatuk-batuk over everyday..apekejadahnya..

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.