Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, July 25, 2012

Ceria Aidilfitri

Ceria Aidilfitri
Ini bukan cerita politik. ketepikan ideologi politik masing-masing. open minded. hehe

Baru 3-4 hari puasa, televisen dan orang ramai dah mula sibuk pikir nak raya dan keluar iklan raya, ada yang siap pasang lagu raya kat pejabat dan dirumah. nak rasa feel raya katanya. hehe.

Just nak kongsi program yang aku buat setiap tahun untuk penduduk kampung. Ini aktiviti wajib buat. Memang sambutan agak diterima baik oleh orang kampung. 

Yelah, kebetulan nak raya, dah tentulah kita hias rumah kita cantik cantik, dengan lampu liplap, pelita dan sebagainya, kalau masuk program ini, nasib2x menang atau dapat top ten. mana tahu?

Kawasan korang buat tak? bila buat macamni, dapat eratkan silaturrahim. yang tak kenal jadi bertambah kenal. kan bagus kita bersatu. tapi sekarang? berpecah belah dengan ideologi politik taksub masing-masing. tak faham la! 

lepas ni korang cadang2x kanlah kat tok sidang kat kawasan korang, buat program macamni. bagus, takdelah duduk bawah tempurung je, jaga tepi kain sendiri je. kan bagus jaga tepi kain orang. haha Jom raya! haha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.