Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, July 17, 2012

Rezeki Ramadhan

Bulan ramadhan ni , ada juga job freelance trainer dari company/agency member. dan semua aku approve !, untuk duit raya dan tabung simpanan. hehe

26 Julai 2012 - Mengajar Photoshop CS 3 (Government servant)
28 Julai 2012 - Mengajar Google Sketchup 3D (Pelajar Sekolah Menengah)
04 Ogos 2012 - Mengajar Flash MX Animation 2D (Pelajar Sekolah Menengah)
11 Ogos 2012 - Mengajar Adobe Photoshop CS 3 (Pelajar Sekolah Rendah)

Alahai, Modul tak siap lagi, dah suntuk ni. adoyai. Bulan ramadhan ini memang banyak kena bersabar , kalau nak diikutkan hati panas, memang berbulu bila mengajar, tapi demi tugas yang diberikan, dan sentiasa inginkan yang terbaik kepada student. yang berbulu tolak ketepi. haha

Bila tengah mengajar,  student main-main, lepas tu angkat tangan kata tak faham. berbulu kecik besau kecik besau je aku tengok budak tu. haha

Job ni pula time bulan puasa. hai. demi tugas aku gagahi juga. apa nak dikatokan, rezeki jangan ditolak.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.