Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Monday, July 09, 2012

Tajupakale


Tajupakale

Sebuah peristiwa berlaku di sebuah kedai mamak, ketika seorang lelaki meminta password wifi di kedai tersebut. haha


Ajoi : dey mamak apa password WIFI kt sini?

Mamak : Password dia tajupakale jugak

Ajoi : hah??

Mamak : "tajupakale..!"

Ajoi : Apa tu..??

Mamak : Aiyoo..awk tnya passwordkan..tajupakale la..

Ajoi : Password dia tajupakale..!

Mamak : ya..tajupakale

Ajoi pun menaip T.A.J.U.P.A.K.A.L.E. (ternyata salah)

Ajoi : dey, mamak apa password dia??

Mamak : tajupakale la...sudah tanya banyak kali juga..aiyoo!!

Ajoi : kau bg salah la, tu yg aku tnya balik

Mamak : mana ada slah..tajupakale

Ajoi : x boleh la dey!!

Mamak : boleh la...

Ajoi : ko dtg sini tgk aku taip..(mamak tu pun dtg) kalo x boleh kepala ko aku taju!

Mamak : aiyoo abg jgn marah la..awk taip satu kali saya tengok (Ajoi pun taip)

Ajoi : ko tgk aku taip T.A.J.U.P.A.K.A.L.E... tgk,mana dapat!!

Mamak : dey, abg mari sini saya taip..awk kasi tekan salah butang jugak..

Ajoi : eh, ye ke...kau tekan la

Mamak : ini mcm tekan la 7777 sambil keluar lidah

Ajoi : "ini TUJUH EMPAT KALI..!!"

Mamak : betul la saya cakap tajupakale..

Ajoi : %@$#@%#!!!!

Tajupakale

3 comments:

  1. hahahhahahahahahhaha!!!!!!!!!! siot amar!! hahahahha!!

    ReplyDelete
  2. haha...cuba ko tnya pekerja subaidah, apa password wifi dia..kalau dia ckp tajupakale..memang hawau..hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahahahahahaha adoilah mampoihh senak perut aku gelak baca ni hahahaha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi