Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Tuesday, August 14, 2012

Benci

Seperti biasa bila dah nak dekat syawal ni, semua orang terkocoh kocoh nak beli baju raya, raya rasa macam tak bermakna kalau semua benda tak baru.

Aku pun tak terkecuali mahu baju,seluar raya baru. bonus dah dapat, rezeki makin bertambah tambah, so? asalkan jangan melampau lampau pembaziran sudahlah.

Masalahnya, aku tak suka shopping. serius dan entahlah. time shopping paling terbaik bagi aku adalah 5 minit. capai dan blah. 

So, aku hanya beri wang saku raya pada wife dan biarkan dia yang pilih dan belikan.  simple kan? haha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi