Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, August 24, 2012

Dalam Dilema

DALAM DILEMA

Aku tak boleh cakap kuat2x nanti cik fish (kelisa) dengar, dia merajuk nanti. baru plan ni haha

korang jangan tak percaya pula, kereta pun terer merajuk. korang tak percaya cuba la cakap nak tukar kereta, mesti ada yang tak kena nanti dekat kereta hang. hah, itu tandanya merajuk la tu. haha

Dalam mindset aku nak ambil alza. mini MPZ. besar juga. yelah anak dah dua, kalau bawa fish, tak muat, dengan barang-barang lagi. tapi aku sayang fish. tak banyak ragam. hehe

Kalau alza, montly average  pun dalam RM 700 ratus lebih, preve average dalam RM 800 lebih. haih betul dalam dilema ni. hehe

Anak dah 2. masih pindah randah. tanah dah beli, rumah je belum naik, sebab status tanah masih belum selesai. leceh la. itu semua nak kena ambil kira. kena ikut kemampuan kewangan. tapi dah termimpi-mimpi alza dah. haha. kesian cik fish

2 comments:

  1. ambil ALZA la. macam kaklong. baru la leh bergoleng-goleng dak qayyum ngan soffiya nnti. kekeke...

    ReplyDelete
  2. tuh la..alza oh alza. dulu nak ambik, tapi bila rm 800 sebulan. glup..! haha..kena discuss dgn dealer nanti..hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi