Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Friday, August 03, 2012

Jangan bergerak! karang hah ni makan dia

Jangan bergerak! karang hah ni makan dia

Haha. kan bagus orang elektrik ni ada kat melaka. senang nak charge handphone bila emergency case.


haha. kalau hujan tetiba macamana la eh. Memang pekerjaan yang membosanan serius, dan cuba korang bayangkan kalau public nak chargers hp dia sampai full battery. haha

Bersyukurlah dengan pekerjaan yang korang dapat sekarang ni. bukan senang nak jadi senang.  jangan terlalu memilih pekerjaan sebelum mendapat pekerjaan sebetulnya.

korang nak jadi macam power man ni juga ke? aku respek, bukan semua orang boleh buat kerja macamni.  haha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.