Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, August 16, 2012

Seindah Sakura

Seindah Sakura

Kepada semua yang mengenali saya, saya ucapkan selamat hari raya aidilfitri! maaf zahir dan batin. tahun ni tema baju raya kaler kelabu, korang? pagi raya nak makan rendang dan kuah kacang puas-puas. yehaa!

Sorry eh, kalau ada terkasar bahasa ke, tercarut atau apeke. biasalah orang melaka. cakap kasar tapi hati baik.

 haha. kalau korang  kecil hati ke apeke  harap korang maafkan. nak duit raya, datang rumah. aku memang tak keluar rumah. sebab nak tengok EPL new season dan makan ketupat puas-puas. 

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.