Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Thursday, August 16, 2012

Seindah Sakura

Seindah Sakura

Kepada semua yang mengenali saya, saya ucapkan selamat hari raya aidilfitri! maaf zahir dan batin. tahun ni tema baju raya kaler kelabu, korang? pagi raya nak makan rendang dan kuah kacang puas-puas. yehaa!

Sorry eh, kalau ada terkasar bahasa ke, tercarut atau apeke. biasalah orang melaka. cakap kasar tapi hati baik.

 haha. kalau korang  kecil hati ke apeke  harap korang maafkan. nak duit raya, datang rumah. aku memang tak keluar rumah. sebab nak tengok EPL new season dan makan ketupat puas-puas. 

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi