Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya

Selamat hari raya eh. maaf zahir dan batin. jemput datang rumah.

Tahun ni buat program pelita raya kat kampung, tapi kat rumah sendiri tak pasang pelita. alahai hehe. oklah. kepada korang yang nak balik ke kampung halaman, pandulah dengan cermat jiwa selamat.


Biar lambat asalkan selamat.

Kalau penat dan mengantuk, coffee time la kat r&r, jika anda tak sayangkan diri anda sekalipun,  ingatlah orang yang tersayang.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.