Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Tuesday, October 30, 2012

Terima Kasih En Google

Terima Kasih En Google
Zaman sekarang zaman ICT, semuanya boleh didapati dengan mudah di internet.

Jawatan kosong, jual beli barang, beli tiket kapal terbang, mendapatkan maklumat, segala-galanya tidak mustahil untuk dicapai. hehe

Monday, October 29, 2012

Kentut

Apa perasan korang, bila tengah makan, tetiba dengar bunyi kentut. Bukan tak boleh kentut, tapi hormatilah orang yang masih belum habis makan. kita kan orang melayu, kaya dengan adab dan tatasusila. kan tak manis.

Kalau nak kentut pun, kentut la secara berlapik dan pelan-pelan ataupun ditempat yang jauh dari orang ramai. tau2x keluar bau petai je.  haha

Kita dididik oleh orang tua dari kecik, supaya hormat menghormati antara satu sama lain.  Kita semua ada anak, bini, dan esok jangan anak kita kentut depan orang ramai kita marah. padahal kita pun sama dua kali lima, takde sivik! kentut bersepah-sepah! pui

Tak boleh bawa majlis la wei macamni. loya tekak gua.

Cuba rapatkan kursor korang pada jari dalam gambar diatas, dan tekan sekali pada jari tersebut. korang dengar tak? comelkan kentut korang. 1,2,3 pui!!!!!

Saturday, October 20, 2012

Musim Hujan & Aktiviti

Sekarang ni, asal petang sampai ke malam je, hujan. sejuk betul. haha

Bila hujan @ musim tengkujuh, comfirm laut bergelora, angin kuat, so, aktiviti memancing stop sekejap buat masa ni. hehe

22 & 23/10/2012 ni ada program mengajar budak sekolah. ajar buat design photoshop  dan microsoft office. hehe kalau hujan time tu, alamatnya cikgu tarik selimut la. mana boleh tahan syiok beb tidur. haha

Wednesday, October 17, 2012

Apa Kaitan? Alahai Rozimuddin

aduhai, sampai dah mengaku diri sendiri nabi muhammad s.a.w, sekejap nabi, sekejap imam mahdi, dan apa kaitan star war dengan agama islam?kompius, dia ni betul ke tak?

Fasha sandha tu bini dia? mental problem ni wei..pihak jabatan agama islam tolong pantau laman blog ini, untuk lindungi aqidah anak-anak muda islam dari terpengaruh dengan fahaman sesat seperti ini.

Monday, October 15, 2012

Laporan Rompakan Kali Ke 36!

haha...mr whatever man buat tak tahu je....pui, wake up, whatever man, wake up...haha


Friday, October 12, 2012

Superhawau..

Superhawau..

Perhaps i can be of some assistance to solve thisproblems...haha


Tuesday, October 09, 2012

Jaga mulut korang, jangan sampai..haha

haha...betul ke ada pepatah bijak pandai mengatakan, kalau kita nak menyalahkan orang lain dan tunding satu jari dekat orang, 4 jari lagi tunjuk dekat kita? so, kita salahlah kan. haha

Itu kalau kita tunjuk2x kat orang..tapi kalau, mulut kita laser kat orang, padahal orang tersebut tak bersalah pun, macamana tu? macam gambar kat bawah ni ke? haha

So, jaga mulut korang, takut apa yang korang cakapkan tu, terpalit kat diri sendiri.  haha