Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Wednesday, October 17, 2012

Apa Kaitan? Alahai Rozimuddin

aduhai, sampai dah mengaku diri sendiri nabi muhammad s.a.w, sekejap nabi, sekejap imam mahdi, dan apa kaitan star war dengan agama islam?kompius, dia ni betul ke tak?

Fasha sandha tu bini dia? mental problem ni wei..pihak jabatan agama islam tolong pantau laman blog ini, untuk lindungi aqidah anak-anak muda islam dari terpengaruh dengan fahaman sesat seperti ini.


korang boleh tengok blog dia di http://sheikhengku.blogspot.com/, korang analisa sendiri. kredit kepada blogger buasirotak kerana mendedahkan blog ini lebih awal.

bila tengok muka dia innocent pun ada. kesian...yang pelik nya YAB HUSSEIN BARACK OBAMA pun group dia juga...entahlah. bila masa nama obama pangkal ada hussein ni.Alahai rohaizamudin.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.