Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Tuesday, October 30, 2012

Terima Kasih En Google

Terima Kasih En Google
Zaman sekarang zaman ICT, semuanya boleh didapati dengan mudah di internet.

Jawatan kosong, jual beli barang, beli tiket kapal terbang, mendapatkan maklumat, segala-galanya tidak mustahil untuk dicapai. hehe

Masa belajar kat kolej dulu, kalau tak sempat nak siapkan assignment, kadang-kadang google je. cepat! takpayah nak belek2x buku. hehe.

Maklumat di internet pun bukan 100% betul sebab based on sharing daripada user world wide web. hehe, so korang tafsirkan sendiri. ada yang boleh di cedok , dan ada yang nonsense.

Inilah medium alternatif untuk enchance pembelajaran anda. bukan menggunakan internet semata-mata untuk gaming! Internet power! hehe

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.