Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Friday, November 23, 2012

Maaf

Maaf

Bulan 11 dan Bulan 12 ni memang busy. Banyak jemputan majlis kahwin rakan-rakan tak dapat hadir. maaf sangat-sangat. kalau hadir pun maybe lewat.

Banyak program mengajar pelajar-pelajar sekolah. memang untung budak zaman sekarang. banyak program disediakan secara percuma di sini. Untuk melahirkan anak celik IT.

Aku dulu nak belajar computer, kena ambik 3 tahun, baru dapat diploma. haha. so, kepada anak-anak melaka yang nak belajar komputer secara percuma boleh register di http://portal.emelaka.gov.my/flagship.

Korang boleh pilih apa program yang korang mahu.

Carilah ilmu pengetahuan untuk kesejahteraan hidup.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi