Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Friday, June 08, 2012

Dilarang Masuk

Haha..tadi pergi ke pejabat kawan di MITC, saje je datang tengok2x kawasan. hehe , bila masuk pejabat dia je, ada sehelai kertas ditampal di bahagian dalam belakang pintu utama. haha

Kalau sesiapa yang masuk lalu lalang kat area ni. comfirm takdelah lagi buat perangai loghat bizi sangat tu sambil membawa dokumen, nak bawa kertas atau apa2x pun segan....hahahaha

haha. idea yang bagus.

Knowledge Economy

Knowledge Economy
Gambar kat atas tu ketika aku mengajar budak-budak sekolah mengenai flash, ajar buat animasi 2D, bolehlah buat part time, sebenarnya aku sokong usaha kerajaan dalam memperkasakan K-ekonomy, what is K-Economy? K Stand For KNOWLEDGE, So, Knowledge Economy. Istilah melayu ekonomi berasaskan pengetahuan seterusnya mengalakkan lebih ramai modal insan glokal bertaraf global. best jadi seorang pendidik ni walaupun tak bertauliah. haha


PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi