Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Sunday, July 08, 2012

We Proud Of You Iran

Selepas libya, mesir, palestin, afghanistan adakah tumpuan israel/amerika kearah Iran? bagi aku Iran simbol kekuatan islam global. negara islam yang lantang mengutuk israel sekeras-kerasnya.

Aku respek iran dan Ahmadenijad. Orang islam seperti di libya, mesir, palestin dan aghanistan terus hancur dan sengsara. Negara mereka dijajah barat kembali, tiada keamanan, sana-sini bom dan kematian. itu suasana selepas pemimpin mereka di gulingkan dari kerajaan. tiada peluang pekerjaan, makanan, pakaian, semuanya serba kekurangan.

Apa yang amannya selepas kerajaan mereka digulingkan?

Kini Syria pula bergolak, pro kerajaan dan anti kerajaan berperang, dan banyak kematian. rakan sejawat di Turki, Tayyip edorgan yang dulu rakan, kini talam dua muka.

Comel

Comelnyeeewww

Kali ni dapat senangin versi kecik dan comel sikit berbeza dengan yang sebelum ini. klik sini

Comel kan yang baju kuning tu? ops, haha..comelkan ikan tu? haha, Apa pun yang penting dapat, daripada tak dapat langsung. boleh bawa balik, goreng pun sedap! hehe.

Next target, Pari atau sembilang!

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi