Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Tuesday, July 31, 2012

Phui. Menyusahkan Orang

Phui. Menyusahkan Orang

Kalau tak boleh buat, cakap jelah tak boleh buat. terus terang kan senang. orang pun tak marah. dah memang kita tak boleh buat. janganlah berlagak macam pandai. cakap depan2x. bukan last minit cakap tak boleh buat!

Dah tu, macam biasa la, via phone message, esoknya cakap tak boleh buat, macam macam alasan tak masuk akal ko beri.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi