Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Friday, August 24, 2012

Dalam Dilema

DALAM DILEMA

Aku tak boleh cakap kuat2x nanti cik fish (kelisa) dengar, dia merajuk nanti. baru plan ni haha

korang jangan tak percaya pula, kereta pun terer merajuk. korang tak percaya cuba la cakap nak tukar kereta, mesti ada yang tak kena nanti dekat kereta hang. hah, itu tandanya merajuk la tu. haha

APTB

APTB

Pui jalan punya la lurus bawa kereta punyalah lembab. bawa kereta cc tinggi tapi macam naik basikal. bukannya ada kereta pun kat depan tu, ingat la orang belakang sikit, jalan raya ni bukan pak hang punya. cc 2.0 bawa 30 km/jam.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi