Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Wednesday, February 20, 2013

Raikan Cinta

Raikan Cinta

haha..haritu dapat panggilan dari agensi kerajaan negeri, mereka minta datang bersama pasangan untuk tanam pokok, nama program tu, ialah program raikan cinta. peh!

hahaha..program raikan cinta ni, khas bagi pasangan yang baru khawin dan nama mereka akan dicatatkan di papan tanda dekat area pokok yang ditanam tu. haha (pelik-aku kahwin dah nak masuk 4 tahun) haha..

korang kalau sampai kat melaka, singgah le di Taman seribu bunga, ayer keroh, memang best dan tenang. masuk percuma. nanti korang boleh lah tengok pokok aku! entah hidup lagi ke tidak! hahaha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi