Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Thursday, February 07, 2013

Rumah Idaman

rumah idaman
Alhamdulillah, semua urusan selesai, cuma menunggu rumah siap je. lepas ni tak payah nak pindah randah lagi. haha.

Lama juga lah searching rumah idaman, akhirnya jumpa juga. memang mantap dan mengikut spesifikasi yang ditetapkan. hehe

1 1/2 storey semi-detached house
35′ x 76′
price : from RM 238,800/–to RM 478,913/–
total units : 221
expected date of completion : Nov 2013
Developer :
Teladan Setia Sdn Bhd
8 & 10, Tingkat Bawah,
Jalan Mutiara Melaka 2,
Taman Mutiara Melaka,
Batu Berendam,
75350 Melaka.
tel : 06-317 3236
www.tsetiasb.com

4 comments:

  1. Alhamdulillah...wah, pasni kitorang leh g lepak kat Rumah Teladan. hikss!

    ReplyDelete
  2. boleh je...hehe...jangan katekan melepak. nak buek apo pun boleh jang....hehehe.......

    dah dekat dah dengan merlimau...kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. wah..... xsabor nak lepak umah ija n amar.....

    ReplyDelete
  4. insyaallah kak, kalau semuanya berjalan lancar....meh la dtg...tapi sekarang tak siap lagi la...hehe..

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi