Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Friday, February 15, 2013

Terjeluir...

hahaha...terjeluir air liur bila bersembang pasal makan ni....haha

Saje je lepak2x sambil sembang dengan kak ina dan cik munah (jiran mak mertua). diorang memang pencinta makanan betul. cakap je ape jenis masakan, semua pernah try! haha

Aku propose kat dia better try ayam penyet restaurant, sebab aku pernah makan dan best! syiok terasa ke'jawa'annya! haha..dia pula berkongsi cerita yang membuatkan aku terjeluir bila dia cakap pasal ketam nipah masak mentega! kedai yang dimaksudkannya tu memang famous tang masak ketam-mengetam ni katanya! terjeluir... haha

Peh...aku kena try! hahaha...lokasi pun dah dikenalpasti dan jom serang! haha...

Biar mahal asalkan tak kempunan dan terjeluir...haha
 

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.