Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Sunday, March 17, 2013

Kuantiti vs kualiti

Kuantiti vs kualiti

Ada apa pada nombor? nak tanya, korang semua kumpul beribu2x follower untuk apa eh sebenarnya? oo, mungkin nampak lebih oldtimer atau sifu la ni, lagi ramai follower lagi hebat! macam tu? haha

Sama juga seperti keadaan di facebook, kalau kumpul 1 juta rakan sekali pun, dari segi kualitinya zero macam tiada apa2x la kan.

lebih baik dalam kuantiti yang kecil, jika yang kecil itu mampu menyumbangkan sesuatu untuk kita dari 1 juta rakan, tapi dalam masa yang sama invicible, musuh dalam selimut ataupun PARASIT!

Aku cakap ni untuk diri aku juga. mentang2x la follower aku tak ramai. hahaha...ada aku kesah? sebab gua tulis entry ni, pasal aku dah kena sound dengan sorang blogger, dan aku telah dipanggil sebagai newcomer! phuiii! haha

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi