Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Sunday, March 17, 2013

Palsu

Palsu

hahaha...nama dan profile display perempuan, tapi owner lelaki sebenarnya..hahaha

banyak abuse dan fake akaun berlaku tanpa korang sedari, asal korang tengok cantik je terus nak like la, chat la itu la..

kalau boleh janganlah terlalu banyak letak gambar peribadi di facebook dan jangan add orang yang tak dikenali serta yang tidak menggunakan identiti sebenar

kalau gambar korang disalahgunakan di laman sosial, salahkan diri sendiri, jangan salahkan facebook. hehe

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi