Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Tuesday, April 02, 2013

April yang sibuk

Sekejap je dah bulan 4 di tahun 2013, usia pun semakin meningkat. hehe. Amal je tak meningkat-ningkat.

Bulan ni memang busy, kerja hakiki di opis, kursus sampai 4-5 hari setiap minggu di bulan 4, dengan aktiviti pilihanraya lagi, kena bertugas, aktiviti mengajar dan macam-macam lagi.

Seronok betul...haha

silap2x birthday aku dan keluarga pun tak sempat nak sambut. emm bilalah nak bubar parlimen ni?

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.