Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Tuesday, April 02, 2013

April yang sibuk

Sekejap je dah bulan 4 di tahun 2013, usia pun semakin meningkat. hehe. Amal je tak meningkat-ningkat.

Bulan ni memang busy, kerja hakiki di opis, kursus sampai 4-5 hari setiap minggu di bulan 4, dengan aktiviti pilihanraya lagi, kena bertugas, aktiviti mengajar dan macam-macam lagi.

Seronok betul...haha

silap2x birthday aku dan keluarga pun tak sempat nak sambut. emm bilalah nak bubar parlimen ni?

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi