Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, May 03, 2013

Mode PRU 13

2 hari lagi masa depan negara akan ditentukan. Alhamdulillah, aku dah pun undi pos disebabkan aku kena bertugas sepenuh masa semasa hari mengundi.

Kepada korang semua pilihlah parti yang benar2x membela nasib rakyat, people first, bukan sekadar melepaskan batuk ditangga. masa pru je nampak muka, lepas tu hilang!!

Aku setia pada yang satu!  IM4U!

2 comments:

  1. HAHAHA.....kemaen tau IM4U. neway, selamat bertugas di hari mengundi.

    ReplyDelete
  2. hehe..tengah tunggu elaun ni.ceh! haha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi