Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Friday, May 17, 2013

Remove friend

2-3 hari ni ada masa sempat aku kemaskini (buang mana yang tak aktif) friendlist facebook. buang mana yang tak aktif, tak aktif maksud aku bila accept, dia langsung tak generate idea, menyakat, memarahi, dan apa2x lagi la. silent! haha

Sekarang ni kena lebihkan kualiti dari kuantiti. baru tak kosong! hehe

Kalau 1000 orang sekalipun, tapi yang aktif 10 orang pun nothing kan? kepada kawan2x sekolah, kawan kolej, kawan di tempat kerja yang very flipbertigibet janganlah terlalu skeptikal. kita masih kawan. 

Remove friend di facebook bukan bererti putus hubungan di alam realiti, cuma di atas talian sahaja. okay! kan? kan? kan?

Difinisi flipbertigibet - orang yang suka mengumpat

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi