Safirul Amar Azmi Blog! jombuatduit Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE Biztudung

Thursday, February 07, 2013

Time for bed la sangat...hahaha

Time for bed la sangat...hahaha

hahaha....inilah rutin aku sebelum tidur, setiap malam asyik tidur lewat sampai ke pagi sebab teknologi semakin canggih. hehe

Ingat kan nak tidur, rupa-rupanya...haha

Rumah Idaman

rumah idaman
Alhamdulillah, semua urusan selesai, cuma menunggu rumah siap je. lepas ni tak payah nak pindah randah lagi. haha.

Lama juga lah searching rumah idaman, akhirnya jumpa juga. memang mantap dan mengikut spesifikasi yang ditetapkan. hehe

1 1/2 storey semi-detached house
35′ x 76′
price : from RM 238,800/–to RM 478,913/–
total units : 221
expected date of completion : Nov 2013
Developer :
Teladan Setia Sdn Bhd
8 & 10, Tingkat Bawah,
Jalan Mutiara Melaka 2,
Taman Mutiara Melaka,
Batu Berendam,
75350 Melaka.
tel : 06-317 3236
www.tsetiasb.com

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi