Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Saturday, June 28, 2014

Study & Assignment

Sekejap je dah masuk semester 2, macam best pun ada jadi student balik ni..

Semangat belajar makin kuat sebab pinjaman dah diluluskan. letih menguruskan bab pinjaman ni. takpelah. susah sikit. dari nak membayar bulan2...

Bila fikir balik, kelakar pun ada, score dkt part assignment dan attend class je, exam tak dapat jawab, tapi nasib baik lulus. peh..

Letih nak kena buat assignment balik, rasa macam susah je, hehe, nasib baik google ada. written pula dalam english dan 2500 patah perkataan setiap assignment.

Masa berlalu sekejap je..

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi