Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Wednesday, July 16, 2014

Kisah Hamdan (Episod 5)

Hamdan kaku dan tidak dapat meluahkan apa yang terbuku di hati, tatkala Lauren dihadapannya. 

Lauren begitu terkesima dengan permandangan di laut, dan dalam masa yang sama Hamdan begitu tertarik dengan kejelitaan Lauren.


Istilah teman wanita bagi Hamdan sebelum ini terhadap Lauren, hanyalah sekadar rakan biasa sahaja. Tetapi pada ketika itu, Hamdan terlalu speechless dengan Lauren.

Kesimpulannya, sepanjang memancing bersama Lauren, tiada seekor pun ikan berjaya dinaikkan. Hampa.

Lauren berulang kali menyatakan yang beliau amat meminati sebuah kumpulan band yang diberi nama Letto, dan lagu kesukaannya adalah Ruang Rindu.

Ah, ternyata meleset sangkaan Hamdan, beliau sangka, Lauren meminati Justin Biebier..Tapi sebaliknya...ini kerana Lauren selalu menyebut Baby, Baby Oh..dan kepetahannya dalam bercakap dan tanpa henti dan tiada noktah. Entah beribu patah lah yang dikatanya ketika itu.

2 comments:

  1. salam ramadhan yang ke 18. datang jalan2 dari blog MiaLiana.Dia kan pesyen kumpul link blog blogger2 lain.memudahkan kita untuk terus blogwalking blog org lain ;-)..saja ja mai singgah baca entry terbaru blog ini.. Senang2 mai la blog Montana nooo ;-) semoga terus success ;-)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.