Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE

Thursday, July 17, 2014

Lif yang sengal

Alahai kenapa la time macamni nak jammed. Damn! Nasib baik dapat buka lif ni. 10 minit terperangkap.

Line connection dekat handphone pun lost, takde bar langsung  so macamana nak call orang minta tolong ni? Nasib baik ada loceng. so operasi menekan loceng dipergiatkan dan mencari signal line. Nasib baik line digi power. #digihebat

Lif yang sengal


Lif yang sengal

Apa perasaan korang, tiba-tiba lif tak bergerak, dan lampu kat button lif sengal ni terpadam? haha. nasib baik dalam lif ni takde orang, boleh duduk bersila sambil makan nasi dan rojak buah sambil main daun terup.

Rescue technician akhirnya datang, bukan main lama lagi,  akhirnya aku berjaya keluar, lepas tu kena gelak dengan diorang. Hampeh..

P/S : Jangan bermain lif di siang hari, dan jaga mulut ketika didalam lif.

2 comments:

  1. hang jgn nak main lif sgt amar.
    kan dah kena dok besila lama hehe



    salam ramadhan :)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi