Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Wednesday, July 23, 2014

Crush On You Candy

Dulu nak tengok dan install pun malas, di katanya game entah apa apa dan game budak budak. Tapi sekarang ni, dah addict gila dengan game ni. 

Crush On You Candy

Best juga, bila dah faham flownya, saya kini dah tahu macamana nak dapatkan banyak bom,trick dan cheat, siapa yang belum install game ni lagi, install lah, baru korang tahu apa itu erti kehidupan seekor katak yang dibawah tempurung.


Sekarang dah level 80, for the next kena unlock pula. Siapa yang main game ni, tolonglah unlock saya. Haha. No fifa 2014, no Counter strike, now i love Candy..

Kawan kawan semua dah level beratus ratus, game ni kadang kadang melampau juga, boleh tahan susahnya. Agak agak kalau dah susah sangat nak achive target, uninstall je. 

2 comments:

  1. Mmg addicted main benda ni. Sy level 241 dahhh :D candy crush mengajar erti jangan putus asa. Haha. So takyah uninstall kalau rasa susah :p

    ReplyDelete
  2. Zuhaira: hampir give up..peh .level 241 dah...power!

    Tak boleh jadi ni...

    Tapi sampai bila?? Haha

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.