Safirul Amar Azmi Blog! Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE BELI DAN DAPAT DISKAUN SKYTECH CREATIVE

Friday, July 18, 2014

Pokok Tumbang

Masa on the way nak balik rumah, tiba-tiba pokok kat tepi jalan tumbang, hempap kereta depan aku. 

Pokok Tumbang

Pokok Tumbang

Nasib baik, dah la hujan lebat, bawa pun 40km/sejam. Syukur Tuhan melindungi aku.


Bila dah tumbang, terus halang jalan, kenalah patah balik ikut jalan jauh, orang dalam kereta yang kena hempap tadi nasib baik takde apa2x dan selamat. Cuma bonet depan je remuk.

3 comments:

  1. MashaAllah Amar sipbek takdak apa jadi kat hang no? tu la musim hujan ni kena double triple hati2 la kan..

    ReplyDelete
  2. Anamizu : Tuhla..syukur takde apa2x..double triple :)

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi