Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, July 24, 2014

Raya yang suram

Raya kali ini tak dapatlah nak merehatkan diri dari sebarang aktiviti raya, kena baca buku dan buat nota untuk exam, ada tiga paper, semua in english. Exam pada minggu kedua raya. So secara automatik, minggu pertama dah kena prepare baca buku.


Sedih betul. apa nak buat, masa depan pun penting, so persoalannya disini, bila saya nak start baca buku? keadaan buku pun masih baik kerana belum diusik.

Juga tak dilupakan, saudara islam kita dipalestin juga menderita dan terseksa dengan kezaliman zionist yahudi. Sama samalah kita berdoa dan bersederhana di musim perayaan ini.

So, tahun ni beraya bersama buku, dan duit raya dapat jimat. haha

2 comments:

  1. minggu kedua raya ada exam ek?
    smua paper in english? phewww ~
    selamat membaca & slmt study..

    errr jimat duit raya ek? hehe

    ReplyDelete
  2. Anamizu: ye ana. Di oum. Struggle hard.....

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.