Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Tuesday, August 19, 2014

Endau Rompin (part 2)

Bulan 9 ni ada trip memancing lagi di endau rompin. emm nak pergi ke tak? nak pergi ke tak? duduk atas tongkang 3 hari tak mandi dan mabuk laut memang memualkan.

First time pergi memang terbaik, walaupun masa tu hari pertama aku dah menjerit nak minta hantar balik, rindu kat darat.haha

Nota : dari mancing pantai berjam-jam dapat gelama halus, baik korang pergi mancing laut dalam, boleh dapat ikan tenggiri.

No comments:

Post a Comment

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.