Safirul Amar Azmi Blog! involveasia digipostpaid Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE FreeLipGloss

Sunday, August 10, 2014

Jimat Tenaga & Bantu

Jimat Tenaga & Bantu

Kini dah tak perlu nak balik rumah cepat-cepat dan hidup kembali bermakna dan kembali ceria. haha



Jimat Tenaga & Bantu
Batteri pun boleh penuh, nak kemana-mana pun senang hati, kalau battery low, terus plug in dan charge je. tak perlu risau, still connecting. Kalau nak bawa katil dan bantal nak tidur pun boleh sementara tunggu batteri handphone penuh.

Power bank yang lagi besar dari handphone korang pun tak payah nak bawa. 

4 comments:

  1. huishh guna solar ke apa tu?
    tudia siap sediakan usb mcm2?
    ni kat russia ke mana ni Amar?

    ReplyDelete
  2. Wah, seronok kalau kt tempat cik Mimie ada bnda ni..senang hidup..beg pun ringan..hehhee..

    ReplyDelete
  3. salam kenal ..hebat tu..http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.