Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Sunday, August 31, 2014

Payung hampeh

Kalau dah tahu stock takde dan cukup cukup je. Janganlah buat pertandingan terbuka. Buat untuk kakitangan petronas sahaja lah. 

Kan senang, kalau lah tahu awal, baik tuang minyak dekat shell atau petron. Lagi lebih kilometer..

Bukan nak sangat payung, boleh beli..

Just nak fun dan kumpul cop untuk dapat hadiah sahaja. Dah jadi macamni rasa macam kena game sahaja. Nevermind!

Seronok kumpul cop, shell yang dekat tak mahu nak isi, sanggup jalan jauh dan tambah kilometer, semata mata nak cari petronas. 

2 comments:

  1. as salam. itu la masalah dgn sykt minyak tempatan..

    ReplyDelete
  2. banyak juga cerita ttg payung petronas ni..huhu

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.