Safirul Amar Azmi Blog! Biznes Bakeri Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE

Saturday, August 09, 2014

Penat

Penat

Penat membaca dan menghafal. Totally different masa belajar diploma dahulu dari segi language. Totally in English.

Inilah padahnya lepas 8 tahun grad diploma baru nak sambung degree. Dah tak boleh nak buat excemption credit. Kena ambil full subject termasuk teras.

Tapi oklah, buat separuh masa ini, flexible. Duit gaji bolehlah tampung yuran belajar.

English aku sederhana je walaupun dengar lagu Metallica. Nasib baik ada kamus besta. Boleh tolong translate wording. Haha

Asal baca je mengantuk. 

#penatbacabuku
#malamsebelumexambacalah.

7 comments:

  1. amek law ke ?? stdy ktnee ? heheeh..perkara bisa tym stdy..asal nk srdy je..mula mengantuk tu dtg..heheeheh

    ReplyDelete
  2. Study kat mana? All the best ye..hmm..macam ni lah kalau boleh wanie nak buat, kerja, dalam masa yang sama boleh study juga,, :)

    ReplyDelete
  3. Noura Qifays: Sy ambil IT Management.
    Norniwanie Nasarudin: Ok Tq Di OUM.

    ReplyDelete
  4. ooo budak IT rupanya... haha KM pun budak IT tapi 10 tahun sudah huhu ingat lagi ke entah semua tu... all the best naaaa...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Karya Mahirah: Boleh. Try & Error Is The Best Practises. Thank You Very Much

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.