Safirul Amar Azmi Blog! jom sale Baju Muslimah Kanak-kanak SKYTECH CREATIVE healthydrink BELI DAN DAPAT DISKAUN

Saturday, August 30, 2014

Set Alarm

Orang lain set alarm dekat jam loceng, kau pun nak macam orang lain. Kunci jam pukul 6.30 pagi, kesudahannya, pukul 11.00 pagi bangun. Apa nak jadi. Dah bangun, tidur balik. Apalah aku ni.

Semangat dah ada..haha


Kalau deal dengan orang ni, marah orang sebab tunggu punya tunggu tak nampak batang hidung. Bila bangun lambat, semua benda nak dimarahnya, kereta depan bawa macam kura kura lah, lampu isyarat lambat gila lah, semua jadi salah.

Set in your mind first, if you have a right intention to doing a good things tomorrow. You will wake up early as well as you want. Believe me, if you dont, you will wake up dead..haha

4 comments:

  1. Yang penting,semangat tu dh ada..haha..btw,klik CPUV jacob kat sni..nmpak jacob tngh menari tdi^^,

    ReplyDelete
  2. blog walking... nice blog....saya pun dah follow blog.. harap follow balik di www.mieranadhirah.com

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink (hidup) di ruangan komen. Untuk Mengelakkan dari Crawl Error atau Broken Link.Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.

PENAFIAN

Penulis Blog tidak akan bertanggungjawab jika semasa anda melayari blog ini berlaku sawan, kematian, atau sebarang kecelakaan. Segala kandungan artikel di dalam blog ini, adalah berdasarkan pada pengalaman dan idea penulis sepenuhnya, tidak menyalin artikel dari mana mana blog atau dari website sesiapa, Terima Kasih

Artikel di dalam blog ini, boleh di ubah, dari semasa ke semasa, bergantung kepada situasi