Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Thursday, September 18, 2014

Aku perhati je perangai kau..

Kejap kejap kau tengok hp, aku perhati je engkau ni. Begitulah luahan hati inspektor shahab terhadap aku.

Ala..dekat trafic light je pun, takkan nak main candy crush pun menjadi suatu kesalahan? Lagipun nak tunggu 180 second, takkan nak pandang je nombor tu.

1 comment:

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.