Safirul Amar Azmi Blog! SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE SKYTECH CREATIVE Baju Muslimah Kanak-kanak

Tuesday, September 02, 2014

Conan..!

Conan..!

Dekat GSC ada movie detective conan! peh rare..

Tapi..melepas nak tengok, sebab show time harini 2/9/2014 pukul 11.00 pagi, malam takde show..teringin nak nak tengok shinichi dan ran mouri..

Takpe its ok, boleh download di warez.org! miss you Ran Mouri..

1 comment:

  1. adik aku penah obses dgn Conan ni dulu. tp kini tidak lagi hehe

    ReplyDelete

Sila gunakan bahasa dan ayat yang mudah di fahami dan GUNA NAMA SEBENAR, sebarang komen dari ANONYMOUS (TIDAK DI KENALI) dan tidak berdaftar, akan di remove serta merta oleh ADMIN.

Tolong jangan meletakkan hyperlink URL di ruangan komen.

Terima kasih, kerana memberikan pandangan, komen, kritikan dan teguran.